Skip to main content

ONZE PARTNERS

Arwin en Ed pakken elk project met beide klusklauwen aan. Maar dat doen zij natuurlijk niet alleen.

HORNBACH

De grootste projectbouwmarkt van Nederland voorziet de mannen van alle materialen die zij nodig hebben. Van hout tot schroeven en van verf tot decoratie. En dat niet alleen. Richard staat de mannen namens HORNBACH bij. Hij regelt de klussen, de materialen, leidt alles in goede banen en voorziet de mannen van advies en een kritische blik. Zonder HORNBACH geen Klusklauwen!

Makita

Makita is in Nederland al bijna 50 jaar een begrip in de bouw en industrie. Makita levert een breed assortiment kwaliteitsmachines, accessoires en verbruiksartikelen. Daarnaast is Makita marktleider in accu producten, ideaal voor als je snel door wil met jouw project. Klussers als Arwin en Ed werken tijdens Klusklauwen dan maar wat graag met het gereedschap en de machines van Makita. Van schroefmachine tot multitool, bij elk project komt Makita van pas.

DodgeRAM

De pick-up der pick-ups, een waar racemonster. En met zijn enorme laadbak ideaal voor klussers als Arwin en Ed. Dodgeram.nl leende daarom 1 van hun monsters uit aan de mannen. Zij bezoeken er hun projecten mee maar gaan er ook meer naar HORNBACH om de benodigde materialen op te halen. Inladen en gaan!

FEBO

Al vele jaren een begrip in Nederland: FEBO. Bekend om zijn dagverse snacks en kenmerkende automatieken. En wat is er nou lekkerder dan een broodje kroket tijdens het klussen? Arwin en Ed kun je er altijd warm voor maken. En in de laatste aflevering brengen ze zelfs een beetje FEBO in hun project.